Golden rose vodootporni tuš za oči

Ćao dragi moji. :) 

Iako hvaljena na sav mah, tek sam se prvi put susrela s GR kozmetikom kupovinom ovog tuša. Naime, jedva sam pronašla odgovarajuće prodajno mjesto - ili su proizvodi koje prodaju bili totalno outdated, ili je asortiman jednostavno bio zanemarljiv. I gle sreće, naiđoh na GR proizvode u FIS-u. No ipak nisam htjela odmah da uzimam ruževe jer sam već otprilike znala šta da očekivam po recenzijama drugih blogerki. Kako sam zaljubljenik u tuševe, odmah sam si prisvojila ovaj.
A koji rollercoaster sam doživjela pri korištenju ovog proizvoda, to ću vam pokušati dočarati u ovom postu. Nastavite s čitanjem.


Prva stvar koju sam primjetila kod ovog proizvoda jeste jak alkoholni miris pri prvom otvaranju. Ipak, nakon par korištenja intenzitet mirisa se znatno smanjio.


Tekstura je vrlo tečna, dok je intenzitet crne prilično izražen. Malo kad sam trebala da nanesem istu liniju dva puta kako bi ona došla do izražaja, osim u slučajevima kada bih ga duže vrijeme bez ponovog apliciranja na četkicu koristila. No, zbog prilično tečne teksture, na četkicu sam prilikom jednog izlaska bar par puta nanosila proizvod. Ma da to nije neka karakteristika koja se može zamjeriti.


Četkica je besprijekorna. Vjerujem da mi niti jedna nije do sad bolje poslužila. Nisam baš bila u mogućnosti izvlačiti ultra-tanke linije, no za svakodnevni cat-eyes look je idealna.

Što se trajnosti tiče...pa...recimo neka 4 sata bez micanja s kapaka. Intenzitet boje u toku ta četiri sata svakako malo izblijedi, no to je sasvim normalna karakteristika većine tuševa za oči. 

Dolazimo do finalne karakteristike navedene na ambalaži - vodootpornost. Kako sam već dovoljno nahvalila proizvod, moram da vam priznam da u slučaju da tražite tuš koji je vodootporan da trebate preskočiti ovaj. Malo teže se skida s kapaka s maramicom, no micelarnom ili sapunom bez ikakvih problema.

 Swatch :

Kao i svaki put,

Pozitivno :
-Cijena, koja varira od 3 - 6 KM u zavisnosti od prodajnog mjesta
-Intenzitet boje
-Fantastična četkica
-Relativno brzo sušenje
-Pogodan je za svakodnevnu upotrebu
-Ne trusi se

Negativno :
-Proizvod NIJE vodootporan
-Jak alkoholni miris pri prvih par nanošenja

Finalna ocjena : 3,5 / 5

Ponovna kupovina? Za sad se bacam u potragu za novim, no kako sam proizvod nije loš i prilično se dobro drži na kapcima i ne pravi nered, ipak nije loš izbor.

Da li ste se susreli s ovim tušem za oči? A ako ne, koja je Vaša preporuka? Kisses 

8 comments:

  1. Sjajan post!!!
    Ako želiš pogledaj nas novi post i uzvrati komentarom- http://diyformi.blogspot.rs/2016/01/diy-ukrasavanje-kutice-za-olovke.html?m=1

    OdgovoriIzbriši
  2. Odličan post, pogledaj moj blog, učlani se, uzvraćam ♥
    http://meridu.blogspot.ba

    OdgovoriIzbriši
  3. Super recenzija! Lijepo si pojasnila sve sto trebamo znati, dala konacnu ocjenu i odvojila kvalitete od nedostataka. Rijetko kada sam imala priliku vidjeti tako detaljnu i korisnu recenziju. Sve pohvale ... Nisam isprobala taj tus, ali prema ovome se cini sasvim u redu. Posjeti moj blog i uclani se ako zelis, javi ds uzvratim :) radim q&a pa postavi par pitanja: beautybyshoppingholicgirl.blogspot.hr

    OdgovoriIzbriši
  4. Nisam nikada koristila tuš, nemam ja ni strpljenja ni ruku za to :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Koliko sam ja samo tutoriala prošla dok sam upraktikovala stavljanje eyelinera, to samo Bog zna :D

      Izbriši
  5. Cula sam za ovaj tus, preporucujem ti da probas s.he vodootoporni :)
    Novi post na: http://beautyrebel09.blogspot.ba/2016/01/avon-true-color-perfectly-matte.html

    OdgovoriIzbriši
  6. Cula sam za ovaj tus, preporucujem ti da probas s.he vodootoporni :)
    Novi post na: http://beautyrebel09.blogspot.ba/2016/01/avon-true-color-perfectly-matte.html

    OdgovoriIzbriši

Sav sadržaj objavljen na ShakeThatBeauty blogu je zaštićen prema zakonu o autorskom i srodnom pravu. Pokreće Blogger.