Essence Merry berry LE ruž 01- let's the berry-tales begin


Danas vam, drage moje, pišem o ružu koji u potpunosti ima moje srce. Kao malo dijete sam željno očekivala kada će ga izložiti na stalke, bojeći se da će neko biti brži od mene i da neću dobiti primjerak za svoju osobnu kolekciju. Riječ je o lijepoj, ljubičastoj nijansi ruža iz Essenceove limited edition kolekcije Merry Berry imenom let's the berry-tales begin.


Najprije ću da vam ispričam o ambalaži. Iako naizgled lako lomljiva i nekvalitetna, zapravo je napravljena od čvrste plastike koja se nakon zatvaranja zasigurno neće sama otvoriti unutar torbice i izmrljati je. Pri zatvaranju se čuje ''klik'' tako da po tome lako znate da li ste ga dovoljno dobro zaklopili. Zgodan detalj.. 



Nijansa koju sam odabrala je fantastična! Inače sam zagovaratelj jarkih nijansi ruževa i ne prosto ne volim bacati novce na svijetle nijanse jer se skoro i ne primjete na usnama. Pa daj da se vidi ruž kad ga stavim pa da se s razlogom imam čime šepuriti. :D
No ipak, intenzitet nije onakav kakvim sam se nadala da će biti.
Više nalikuje balzamu za usne u ljubičastoj boji pri prvom nanošenju.
No to nije ništa što se ne može nadograditi. Dva-tri sloja i puder u kamenu preko kako bi se matirao.


Tako jednom stavljen stoji oko dva sata bez micanja sa usana, no ipak pri konzumaciji pića i hrane ga je potrebno popraviti. 
Ipak moram napomenuti da se bez pudera u kamenu i olovke za usne prilično razlijeva. Prvi put sam ga nanijela nakon što sam ga kupila u fakultetskom toaletu prije predavanja, i nemate pojma koliko sam bila razočarana jer sam očekivala eksploziju boje i trajnost na nivou... No ipak, našla sam olovku slične boje i odradila ritualno matiranje i sve je sjelo na mjesto.

Cijena : 4,85 KM
Dostupnost : U svim drogerijama opremljenim s CM stalkom.

Swatch :

I nije mi se nijansa dala vjerodostojno fotografisati... Opisala bih je za mrvicu hladnijom ljubičastom nego na fotografiji, bez drastičnih promjena.

Konačni utisci :
Pozitivno :
- Cijena
- Ambalaža
- Nijansa, čiju zamjenu vjerujem da je teško naći. Bar na našem tržištu.
- Odlična nadogradivost
- Neutralan miris
- Količina, 3,8g
- Prilično dug rok trajanja, 24 mjeseca

Negativno :
- Lako se razlijeva
- Više naliči balzamu za usne u boji nego ružu prije nadogradnje
- Zanemarljiva trajnost

Finalna ocjena : Jako mi je teško iskreno ocijeniti ovaj ruž, kome zbog nijanse apsolutno sve opraštam. No s obzirom na pojedine nedostatke koje su svima nama jako bitne kako bi ruž ocijenili maksimalnom ocjenom, dajem mu 2,5 / 5. Teška srca...

Ponovna kupovina? Samo zbog nijanse.

Koji je vaš omiljeni ljubičasti ruž? Pišite mi u komentare! xx

2 comments:

  1. Odlicna recenzija. Nisam probala ove ruzeve, moram naci nesto bordo ili mauve ukoliko bude bilo :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zahvaljujem. :) Iz ove kolekcije imaš još samo dvije pinkaste nijanse, no vjerujem da ćeš pronaći odgovarajuću nijansu u ostatku Essenceovog asortimana. Ako ne tamo, preporučujem ti od srca da pogledaš šta Rimmel nudi. xx

      Izbriši

Sav sadržaj objavljen na ShakeThatBeauty blogu je zaštićen prema zakonu o autorskom i srodnom pravu. Pokreće Blogger.