New in #2



Današnja tema jesu kozmetička preparativa i dekorativa koje sam u posljednje vrijeme dodala svojoj kolekciji. Neke od njih koristim već duže vrijeme, pa sam izvršila ponovnu kupovinu, par dobila na poklon, neke koristim već par sedmica, pa imam formirano već neko mišljenje o proizvodu, ali ima ih i koji su se tek prije par dana pridružili veseloj družini na mojim policama.

Očito, proizvode nisam kupila u jednom mahu, već sam ih kupila u roku od par sedmica.
Realno, da sam odjednom donijela sve, vjerovatno bi me moji izbacili iz kuće. Ovako sam, ono hinjski, svoju opsesiju lagano dovodila unutar zidina bez da se pretjerano primjeti. A sad, koliko sam potošila... pa, nećemo danas o cijenama. Mislim da ni sama to ne želim da znam. :D


Manhattan Supercurler maskaru sam kupila na nedavnoj rasprodaji od 50%. Da majko i oče, 50% je bila jeftinija u slučaju da ovo čitate. Nisam potrošila, nego SAM ČAK I UŠTEDJELA! Do sada mi se prilično doima, no nisam sigurna kako da je ponovno nabavim, kada sam čula da Manhattan prestaje uvoziti svoje proizvode u BiH.
Lancome Hypnose maskaru sam nedavno dobila na poklon, i moram da priznam, ambalaža me je oduševila. Naizgled jednostavna, no efektivna.
Lavera eyeliner sam kupila kod svoje tete sa šminkom. Veliki sam ljubitelj eyelinera i nema niti jednog kojem ja neću pronaći način da ga do kraja potrošim. Pa čak i kad svi ostali odustanu.
Svi mi, je li, imamo želju da nama neko posvećuje pažnje koliko ja pridajem eyelinerima. :D


Oriflame haul.
Milk&Honey krema ima najdivniji miris. Vjerujem da ćemo ponovo naručivati istu, kako su se i ostali ukućani navukli na nju.
Feet up krema za noge na bazi čajevca je kupljena zajedno sa Feet up sprejom za noge, no za njega smo ubrzo ostali uskraćeni. I kremica će uskoro da bude dovršena, iako ih nismo kupili prije više od mjesec dana.
Love nature gel za područje okolo očiju marljivo nanosim prije spavanja, kako bih izbjegla neuhranjenost tog dijela lica. U posljednje vrijeme smatram da je bolje po lice da ga hranimo, nego prekrivamo. A mi upravo suprotno radimo - umjesto da mu posvetimo potrebnu njegu, mi ga samo maskiramo na par sati, ne razmišljajući o tome da bi poslijedice o zanemarivanju mogle biti fatalne.


Upravo u skladu s time, proširila sam svoj asortiman za njegu lica.
Puzzle kremi sam ostala odana. Zašto, možete pročitati ovdje.
Pavloderm bejbi kremicom mažem lice isključivo prije spavanja kada mi je potrebna jača hidratacija kože lica za naredni dan, jer je prilično masna.
Garnier PureActive mi je tek odnedavno u upotrebi, i mogu vam reći da jedva čekam da formiram konačno mišljenje o proizvodu, pa da ga podijelim s vama.
Avon Planet spa peel off maska za lice na bazi kavijara me je najviše zaintrigirala od svega. Da vam spremam recenziju?


Cleopatra šećerna pasta za depilaciju me je strašno zaintrigirala nakon što sam probala Magic touch pastu, čije utiske već možete čitati na blogu.


Zamisao o blistavo bijelim zubima  je svima prilično draga, tako da su Vademecum Non-stop white pasta i vodica za zube u jednom, te BlanX prirodna pasta za zube su trenutno u fokusu prilikom mog pokušaja dosezanja titule ''najblještavijeg osmijeha u BiH''.


Kako sam crtić odgledala Bog zna koliko puta, vidjevši ovu preslatku Minions tuširalicu nisam mogla da ostanem ravnodušna. Kao neophodni dodatak sam priuštila jednu novu spužvicu za tuširanje od Ovanaka.


Schwartzkopf haul.
U želji da dostignem savršenu bakrenu nijansu, odlučila sam eksperimentisari s Palette Deluxe farbama za kosu. Uskoro pišem o dojmovima na blogu!
Schauma regenerator i šampon sam pokupila jer su bili na akciji. Na žalost, meni lično ne odgovara šampon, no zato regenerator. Kakva su vaša iskustva s njima?
Taft je dokazano jedan od najboljih sprejeva za kosu, tako da je ova kupovina bila ponovljena.
S Gliss regeneratorom u spreju se susrećem prvi put. Kako mi ga je cimerka nahvalila, pomislila sam ''zašto ne?''.


Ovo ljeto sam svojoj dragoj tetki (LOV JUUUUU) protulila glavu dok mi nije donijela kanu za crtanje. Ljeto me je prošlo šarajući po rukama u nadi da ću probuditi unutarnjeg umjetnika. I moram vam priznati, baš čvrsto sanja unutar mene.


Farmasi haul.
100% man gel za kosu sam kupila u Bajramskoj ponudi jer je bio samo 1,50KM. Mislim duh, i da mi stoji bezveze, gdje ćeš naći gel za kosu za marku i pol haha. :D Uz njega sam kupila i tuširalice, no kako su gotovo pa nestale, njih ću da recenziram u članku s potrošenim proizvodima, koga trenutno spremam,
Illumination highlighter u gold nijansi je jedan od proizvoda za koje sam jedva dočekala da ih se dočepam. Pišem vam uskoro!


Volim Dove i She deziće, tako da je i ovo jedna od ponovnih kupovina. Koje vi deziće preferirate?


L'oreal Nude magique bb korektor za područje oko očiju je kupljen za nijansu tamniji, no zato je prilično bio od koristi preko ljetnog perioda, kada koža lica od sunca prigrli boju.
S-he stylezone puder sam kupila na akciji, pa rekoh zašto da ne. Iako se ne može mjeriti s ljubimicom iz Maybelline-a.



Trulu višnja se ovo ljeto nije skidala s mojih usana, a Essence XXXL longlasting matirani lipglos, te Golden Rose Dream lips olovka su se pobrinuli za to. I moja kolegica Ermina, koja je prešla grad u potrazi za olovkom samo kako bi udovoljila mojoj prevelikoj potrebi za furanje tog trenda. Hvala ti Minki <3 !


Essence haul.
Dosta ovih stvarčica sam budno pratila dok se nisu našli na sniženju prilikom smjenjivanja asortimana. Ukoliko vas neka interesuje, rado ću da podijelim dojmove s vama! Pišite mi.



I za kraj, meni lično najdraži dio. Palete.
Tu su se našle paleta sjenila za oči i obrve od H&M-aEssenceova The glow must go on plaetica, čiju recenziju već možete čitati na blogu, te famozna, i meni lično najdraža w7 In the night paleta sjenila, koju već danima ne ispuštam iz vida. To mora da je ljubav! :D

Kako vam se dopada moj haul?
Kojem proizvodu iščekujete recenziju?
Koje ste i sami probali?
Pišite mi! xx


41 comments:

  1. Odličan haul. Najviše me zanimaju tvoji utisci o Avon Planet spa peel off maski za lice. :)
    Pratim i ja tebe sada.

    Fashion, Beauty and Style

    OdgovoriIzbriši
  2. It's just lovely review! Wonderful photos and post!
    Would you like to follow each other? Follow me on Blog and Google+ and I'll follow you back!
    www.recklessdiary.ru

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Thank you very much!
      For sure! :*

      Izbriši
    2. Thank you for visiting my blog! You asked what kind of paint do I paint hair, this is a Russian brand ESTEL, I don't know if it's in your country, but we have it in many salons.

      Izbriši
  3. i want all of your staff:D follow:) now waiting for U:)

    OdgovoriIzbriši
  4. Jaaaoo divan haul!
    Obožavam haul postove, u ovom tvom sam uživala, divni proizvodi. ♥
    IvaFashionDiary

    OdgovoriIzbriši
  5. Vau. Ti baš voliš kozmetiku haha :')
    Stvari su divneee. Iskreno, najviše me zanimaju essencovi proizvodi ( pogotovo mat karmin ) pa bih volela ako bi o nekom od njih napravila recenziju <3


    P.S. Ako si nekada bila zaljubljena, možda bi ti bilo interesantno da pogledaš moj post ' stvari koje devojke rade kada se zaljube '. Hvala unapred <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nemaš pojma koliko haha!
      Može, pišem uskoro♥
      I hoću :)

      Izbriši
  6. Vecinu proizvoda sam koristila ali ne mogu prokomentarisati bas svaki. Samo cu reci da bozavam ovu Puzzle kremu kao i sve ostale proizvode iz njhove kolekcije. Ali krema mi je trenutno omiljena, jer mi stvarno pomaze oko bubuljica. :)
    Inace, uclanila sam se u tvoj blog jer mi se jako dopada kako pises. Pa ako mozes poseti moj blog i uclani se. ;)
    worldarounyo.blogspot.rs

    OdgovoriIzbriši
  7. Divan post.Odlicne slike.♥
    Imas divan post.

    Clan sam tvog bloga ako zelis uzvarti:
    aleksandrascorner.blogspot.ba

    OdgovoriIzbriši
  8. Divna lista, ali Minons je Minions :). Naprosto sam luda za ovim malim žutim :D. Ni sama ne znam koliko sam ih kupila kako su se počeli pojavljivati u prodaji. Ali da se mi vratimo na tvoj post :D koji je jako interesantan i divan. H&M kremu iz Oriflame-a sam koristila i jaako sam je voljela, ali zasiti se čovjek istih proizvoda :/. Planet spa proizvode obožavam tako da... Like za njih. Pavloderm i Vademecum sam koristila i uživla sam u njima. Puzzlice su me razočarale.Vjerovatno nisu odgovarale mom tipu kože :(.

    Učlanila sam se na tvoj blog pa ako želiš uzvrati :*
    http://danny991.blogspot.ba/

    OdgovoriIzbriši
  9. Ne mogu se odlučiti koji mi se proizvod više sviša. Svi su vrlo zanimljivi i mnogo mi se sviđa tvoj način pisanja. :D <3

    http://itsnina23.blogspot.ba/

    OdgovoriIzbriši
  10. Zaista odlican post, zanima me kakav ti je ovaj garnier pureactive... i ja imam suhu kozu i bas sam gledala taj proizvod, kupiti ga il ne hmm.. zapratila sam te. Imas odlican blog

    http://maggieblogspot.blogspot.hr/?m=1

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Testirat ću ga još neko vrijeme, dok ne budem sigurna u dojmove. Pa ti javljam! xx

      Izbriši
  11. Super post. Obožavam ove proizvode i vidim da imamo isti ukus :D Zapratila sam te i nadam se da ćeš uzvratiti da se podržavamo u ovom blogosvijetu. :)

    http://beautyakworld.blogspot.ba/

    OdgovoriIzbriši
  12. Sjajan post i odlični proizvodi :)
    Inače prvi put sam na tvom blogu i odmah sam se učlanila, predivan izgled i dizajn bloga❤️😊

    http://blogbysanja.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  13. Stvari iz Essenca su odličneee ♥ post je odličan i blog mi se jako sviđa ♥

    Pridružila sam se tvom blogu ako želiš uzvrati → beautyandstylebyemma.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  14. Bas si nabavila super proizvoda,svi mi se svidjaju! Narocito bih voljela da isprobam ovu Kleopatra secernu pastu za depilaciju,cula sam da je jako dobra :)

    mystylishcorner.blogspot.ba

    OdgovoriIzbriši
  15. Ono sto me je bas privuklo da otvorim ovaj post je Minions gel za tusiranje :DD obozavam minione, moracu da ga kupim <3

    www.infashionchains.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  16. Dove dezodorans toliko volim da se nasao i na mojoj listi favorita. Super blog!

    www.bymajamladenovic.com

    OdgovoriIzbriši
  17. Uistinu si nakupovala hrpu stvari, a najvise me interesiraju paletice. Voljela bi da napravis njihove recenzije. Minion sampon je pun pogodak, preslatko izgleda! :)
    novo kod mene: shoppingholic-dreamer.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  18. Uistinu si nakupovala hrpu stvari, a najvise me interesiraju paletice. Voljela bi da napravis njihove recenzije. Minion sampon je pun pogodak, preslatko izgleda! :)
    novo kod mene: shoppingholic-dreamer.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  19. Obožavcam kada ovakvi postovi imaju baš puno prozvoda! Meni se pažnju najviše privukli Minion i Essence mat lipgloss, mnogo mi se dopada boja. Obavezno ću barem jednu stvar isprobati!

    Pametno dete

    OdgovoriIzbriši
  20. Your blog is so cute and I am following you.
    I hope you will follow back - it is fun to
    support new bloggers!
    Have a great week, Mimi
    http://inmyprimetime.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši

Sav sadržaj objavljen na ShakeThatBeauty blogu je zaštićen prema zakonu o autorskom i srodnom pravu. Pokreće Blogger.