Farmasi haul ♥


Ovomjesečni Farmasijev katalog nije prošao neprimjećeno. Par ruževa, cc kremica, par parfemčića, mirišljavi losion za tijelo te peel off maskica za lice koju sam, na žalost, zaboravila fotkati. U sveukupni haul sam ubacila i njihov illuminator te i gel za kosu koje sam vam pokazala u zadnjem haulu. (klik ovdje)

Zanima me od kojeg Farmasi proizvoda želite detaljniju recenziju? Neki proizvodi su top, rijeđi flop, no sve u svemu ne žalim niti najmanje novce koje sam potrošila.


Dva ženska i jedan muški parfemčić su se našli u mojoj korpici. Jedan se toliko svidio i mojoj cimerki da ga je i sama morala naručiti. Samo, koji?


Ruku na srce, dobar gel za kosu je gotovo nemoguće naći. Ultimativno mjerilo učinkovitosti jednog gela prema reklamama jeste lagana dvosatna šetnja kroz uragan koji je zahvatio vašu kuću i po kome je sad, je li, prosut cijeli vaš namještaj. Rekla bih : ''Mi smo testirali na 100 ispitanika koji su prolazili kroz jedan te isti uragan, i ovo su rezultati...'', no prije nego li smo uopšte i počeli uragan se utišao, te sam morala poslati svih 100 momaka svojim kućama. Tako da, nažalost, nismo uspjeli ispitati koliko je ''strong'' na naljepnici zapravo i istina. No, kada bi se vi pitali, da li mislite da bi ovaj gel prošao ultimativni test? ;)


Fantastični duo za svjež izgled. Jeste li ga već isprobale?


Ovo mirišljavo čudo je zaokupilo cijelu obitelj. Vjerujem da uskoro kupujemo novi.


Bila sam jedna od sretnica koja je uspjela uhvatiti ove dvije lijepe nijanse na akciji, i još pokupiti drugaricama s faksa po koji primjerak. Eto čudna sevapa. :) I treći ružić, bejbi roze boje sam uspjela kupiti, no darovala sam ga prijateljici jer mi prosto...ne stoji. Prvi ruž ikad da mi ne stoji. Moram vam priznati da sam blago razočarana.


O kojem Farmasi proizvodu želite čitati? Ljubim vas! 

6 comments:

  1. Hvala ti na ovom postu. Još uvijek nisam isprobala ni jedan njihov proizvod, ali se nadam da će doći i oni na red :D. Mnogo mi se sviđa način na koji si pisala i zaista sam uživala u čitanju ovog posta. :*

    Novi post --> Moj mali kutak

    OdgovoriIzbriši
  2. Danas mi je stigao njihov Iluminator (srebrni) i izgleda fantastično! Imaš divan blog

    Ukoliko želiš pogledaj moj blog i učlani se ukoliko ti se dopadne: http://mirjanasite.blogspot.rs/

    OdgovoriIzbriši
  3. Awesome products! Thanks for sharind dear
    Great blog! I'm following you! Follow back? ***
    Kisses
    http://omundodajesse.blogspot.pt

    OdgovoriIzbriši

Sav sadržaj objavljen na ShakeThatBeauty blogu je zaštićen prema zakonu o autorskom i srodnom pravu. Pokreće Blogger.