Top&flop proizvod mjeseca januara

Ove godine sam vam na blogu odlučila uvesti novu rubriku, čiju namjenu možete zaključiti prema nazivu.



Naime, ovaj mjesec sam ostvarila ljubav na prvi kontakt s jednim proizvodom i nisam mogla a da ne podijelim oduševljenje s vama. No, kako je riječ o proizvodu o kome se i nema mnogo pisati, odlučila sam da iziđem van okvira tipične recenzije i da vam na malo drugačiji način saopštim vijest kako biste se i same mogle snadbijeti.

Međutim, ja sam jedna od onih koje ako nemaju šta lijepo reći, radije ćute.
Isto tako je i sa proizvodima.
Ne pišem recenziju ako ne mogu barem nešto pozitivno izvući iz bilo kojeg proizvoda. No razmišljajući došla sam do zaključka da da nije bilo određenih (negativnih) recenzija blogokolegica, vjerovatno bih imala skup proizvoda na policama s kojima ne bih znala šta da radim. Ako ništa, barem sam dobila šansu da bolje usmjerim svoje novce.

Tako da od sada svakog mjeseca povećujem posebno mjesto u svijetlu jednom proizvodu, no isto tako vam tipkam o jednom koji me je u potpunosti razočarao.


Moja velika ovomjesečna ljubav jeste bebe young care losion za tijelo s mirisom šumskog voća.

Nažalost, on nije dostupan na našem BiH tržištu, no vjerujem da svaka od vas ima nekoga u inozemstvu ili poznaje nekoga ko prodaje kozmetiku iz stranih zemalja.
Ako pitaju za koji proizvod želite da se obogatite, tražite ovaj.

Što se tiče svojstva hidratiziranja kože, savršeno radi svoj posao i ostavlja je nahranjenu duže vrijeme. Vjerujem da i same imate proizvod kome biste mogle prišiti tu osobinu.
No, međutim, osobina koja uzdiže vrijednost ovog proizvoda nad svim ostalim losionima koje sam ja koristila jeste apsolutno savršeni, slatkasti, opojni miris šumskog voća koji traje najmanje 12 sati na koži.
Možete li tražiti više?☺



A proizvod koji me je apsolutno razočarao jeste Schaumin frucht&vitamin šampon.
Ne znam kakvo je stanje kod vas, no pored svog omiljenog šampona na policama volim imati još barem jedan, bio po preporuci ili nasumično odabran, u slučaju da omiljenog zafali ili da poželim promjenu.
Kod ovog me je, osim činjenice da je bio na akciji, privukao i opojan tropski miris.
Na ambalaži su obećavali sjaj i vitalnost, te čvrstoću kose, pa sam pomislila ma zašto da ne.

Najiskrenije rečeno, voljela bih da mi se pogled mimoišao s ovim proizvodom. Nisu neki veliki novci uloženi, 3-4 KM, no u tolikoj mjeri sam razočarana da bih mnogo radije voljela da sam za te iste novce barem pojela nešto.
Kosa mi se strašno isušila nakon korištenja, gotovo ju je nemoguće bilo počešljati koliko se zamrsila, a i nadražio mi je tjeme. Čak je i onaj toliko voljeni tropski miris izlapio u minutama.
Toliko od obećavajućih svojstava...


Jeste li vi koristile neki od ova dva proizvoda? 
Koji su vaši ovomjesečni top i flop proizvodi?
Pišite u komentare kako biste spasili/pomogli još koju od nas u donošenju odluka! 😁
Ljubim vas 💋


4 comments:

Sav sadržaj objavljen na ShakeThatBeauty blogu je zaštićen prema zakonu o autorskom i srodnom pravu. Pokreće Blogger.